ODUSTANAK OD KUPOVINE

POVRAT ROBE/NOVCA

Potrošač ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom potrošač se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe.

Obrazac za odustanak od ugovora možete preuzeti OVDE.

U slučaju odustanka od ugovora, kupac ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena robe biće vraćena uplatom na tekući račun kupca nakon što roba bude vraćena prodavcu. Prilikom povraćaja obavezno je da se roba vrati u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom neoštećenom pakavanju.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada je artikal nesaobrazan ili pogrešan.

Obrazac za odustanak možete poslati i elektronskim putem na adresu: reklamacije@laykastyle.com. U ovom slučaju, kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne moze vratiti.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan.

Ukoliko želite da vratite artikal koji ste dobili potrebno je da nas obavestite porukom ili pozivom na broj telefona 066/5333-457 ili nam pošaljete poruku putem naših zvaničnih profila: Facebook (@laykastyle) ili Instagram (@butik_lajka). Takođe nam možete pisati i na mail reklamacije@laykastyle.com.

  1. U postupku odustanka od kupovine najpre popunite Obrazac o odustanku.
  2. Sledeći korak jeste pozivanje naših operatera na broj  066/5333-457 ili slanje SMS/Viber poruke o nameri povrata robe.
  3. Radi najbrže moguće realizacije povrata molimo Vas da artikal koji vraćate pošaljete isključivo putem kurirske službe D-Express koju  možete pozvati na broj telefona 011/331-33-33 i zakazati slanje pošiljke.

Roba za povrat se šalje na sledeću adresu:
LAYKA STYLE, Pregrevica 83a, 11080 Zemun
Kontakt: 066/5333-457

Podaci koje kupac unese u obrazac o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu, služe isključivo u svrhe evidentriranja izmena u prometu robe i prodavac ih neće koristiti u druge svrhe.

Kompletne Uslove kupovine i korišćenja sajta sa odeljkom o pravima potrošača možete pročitati OVDE.