ZAMENA ROBE

ZA DRUGU VELIČINU ILI ZA DRUGI ARTIKAL

Ukoliko želite da zamenite jedan ili više artikala koje ste kupili na nekom od prodajnih kanala LAYKA STYLE internet prodaje garderobe, to možete učiniti u zakonskom roku koji iznosi 14 dana od dana prijema pošiljke, pod uslovom da nema oštećenja, niti tragova korišćenja.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada je artikal nesaobrazan ili pogrešan.

Proizvod možete zameniti za drugu veličinu, ukoliko je imamo na stanju. Proizvod možete zameniti za bilo koji drugi drugi iz naše ponude, uz eventualnu doplatu (kroz otkup) ili vraćanje razlike u ceni (na račun kupca). Ukoliko ne postoji mogućnosti zamene izvršićemo povraćaj novca uplatom na tekući račun kupca.

Ukoliko želite da zamenite artikal koji ste dobili potrebno je da nas obavestite o zameni porukom ili pozivom na broj telefona 066/5333-457 ili putem zvaničnih Facebook www.facebook.com/butik.lajka, ili Instagram profila www.instagram.com/butik_lajka. Takođe nam možete pisati i na mail reklamacije@laykastyle.com.

Zamena nakon zakonskog perioda od 14 dana više nije moguća.

U slučaju da ne želite da zamenite artikal ili artikle, već da želite da ga/ih vratite i dobijete nazad novac kliknite OVDE.

Kompletne Uslove kupovine i korišćenja sajta sa odeljkom o pravima potrošača možete pročitati OVDE.