Slanje i isporuka

Robu šaljemo brzom poštom na Vašu adresu. Trošak dostave snosi kupac. Lično preuzimanje poručenih artikala nije moguće.

Kupac je odgovoran za štetu koja nastane propuštanjem da preuzme robu koju mu je poslao Prodavac u skladu sa ugovorom. Pod štetom se podrazumeva oštećenje na robi, kao i troškovi koje Prodavac ima zbog propuštanja Kupca da preuzme robu, kao što su: troškovi čuvanja, prepakivanja, vraćanja robe i slično.

Ukoliko iz bilo kog razloga nismo u mogućnosti da izvršimo isporuku poručene robe, obavestićemo Vas telefonom ili na neki drugi mogući način u skladu sa ostavljenim podacima. U slučaju da nakon zaključenja porudžbenice kupac želi da izmeni ostavljene podatke (adrese, broja telefona, vremena dostave i dr.) molimo da nas kontaktirate što pre kako bismo pokušali da korigujemo nalog kurirskoj službi.

Isporuka je moguća u Srbiji, kao i u Republici SrpskojBosni i HercegoviniCrnoj GoriHrvatskojMakedoniji Sloveniji. Rok i cena slanja zavise od destinacije, a detalji i predviđeni rokovi su u nastavku teksta.

Isporuka u Srbiji

  • Rok slanja je 2 radna dana od prijema porudžbine.
  • Cena dostave iznosi 390 dinara za za pakete do 2 kg.

Isporuka van teritorije Republike Srbije – Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija

Za isporuku izvan teritorije Srbije LAYKA STYLE koristi uslugu POST EXPORT poštanskog operatera Pošte Srbije.

  • Rok slanja je 2-4 radna dana od prijema i potvrde porudžbine – pakete za inostranstvo šaljemo jednom nedeljno ili češće u zavisnosti od broja porudžbina.
  • Očekivani rok dostave varira od zemlje do zemlje, ali je optimalno vreme 3-5 radnih dana. (U očekivani rok dostave ne ulaze dan prijema pošiljke, neradni dani prijemnog i dostavnog operatora i eventualno vreme zadržavanja pošiljke na carinama.)
  • Za cenu dostave se uzima cena za pakete do 1 kg prema važećem cenovniku poštanskog operatera, što iznosi 1.630 dinara.
  • Prema našem iskustvu, najveći broj pošiljaka ima težinu do 1kg tako da se prilikom poručivanja automatski obračunava cena za ovu težinu. Ukolika pošiljka znatno premašuje težinu od 1 kg, naknadno ćemo kontaktirati kupcai obaveštestiti o eventualnim dodatnim troškovima ili prilagođenom slanju paketa.
  • Plaćanje za porudžbine iz inostranstva moguće je izvršiti isključivo platnim karticama.
  • Za kupce iz inostranstva mogući su dodatni troškovi carinjenja po lokalnim zakonima i cenovnicima zemlje u koju se paket isporučuje koje određuje carina zemlje u koju se paket isporučuje. LAYKA STYLE ne odgovara za nastanak tih dodatnih troškova.
  • Ukoliko kupac iz inostranstva odbije da preuzme naručeni paket, LAYKA STYLE će kupcu naplatiti ukupne troškove transporta paketa, dok će ostatak novca biti vraćen kupcu.